Kampanje: 25% rabatt på alle samtaler ut året 🎉

nettjordmor. logo

For jordmødre

Bli nettjordmor?

Nettjordmor er en plattform der jordmødre som brenner for veiledning, skal kunne skape sin egen arbeidsplass. 

Som jordmor hos oss bestemmer du selv hvor mye og ofte du vil jobbe, og ikke minst fra hvor.

Virker dette spennende? Da håper vi du har lyst til å ta en prat med oss. Samtalen er selvfølgelig helt uforpliktende.

Nettjordmor som logger seg på en samtale med mobiltelefonen

Det er mange fordeler ved å jobbe som digital jordmor

datovelger. skjermbilde

Fleksibilitet

Du bestemmer over din egen arbeidstid. Du velger selv om du vil jobbe som nettjordmor som en deltidsjobb ved siden av andre stillinger, eller om du vil gå «all-in». 

Du setter selv opp tilgjengelige timer i en kalender og kan ta i mot samtaler fra gravide der du er, og når det passer for deg.

Skap din egen inntekt

En samtale i Nettjordmor varer i 25 min og koster 795,-. Brukeren betaler gjennom vårt system i Stripe. Det betyr at du må ha et ENK eller AS, slik at du kan fakturere oss for jobben du har gjort hver måned.

Nettjordmor tar 30% av hver samtale. Dette er for å betale for tekniske løsninger, markedsføring, ansatte og generell administrasjon. 

Brukervennlige systemer

Vi jobber hele tiden for å gjøre løsningene vi bruker enklest mulig. Du trenger bare å konsentrere deg om samtalen med brukeren, og ikke alt det tekniske som ligger bak. 

Brukeren blir automatisk ledet gjennom hvordan de starter samtalen. Det eneste du trenger å gjøre er å svare når de er klare. 

Du får full opplæring i systemet vi bruker (Confrere) for samtaler. 

Vi hjelper deg med markedsføring

Brukere fra hele landet kommer inn på nettsiden vår for å snakke med en jordmor. Vi sørger for trafikken inn, så kan du fokusere på å markedsføre deg selv i dine egne kanaler. 

Hei! Vi er gjengen bak Nettjordmor

Nettjordmor eies av det norske selskapet Digital Jordmor AS.

Vi brenner for å gjøre kunnskapen jordmødre har, tilgjengelig for alle. I tillegg har vi lyst til å tilby dyktige jordmødre en fleksibel arbeidsplass. Både med tanke på hvor de befinner seg og hvor mye de vil og kan jobbe.

Målet vårt er at færre googler seg frem til dårlige og generelle svar, og i stedet får rask og individuell veiledning av dyktige fagfolk.

Virker dette spennende?

Da er det bare én ting å gjøre, send oss en e-post! Vi vil veldig gjerne snakke med deg om mulighetene for å bli frilans nettjordmor hos oss.

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å ta kontakt!