Kampanje: 25% rabatt på alle samtaler ut året 🎉

nettjordmor. logo

Lurer du på noe?

Skriv til oss på [email protected] så hjelper vi deg gjerne. Du kan også lese svarene på våre «Ofte stilte spørsmål» under, så kanskje du finner svaret du trenger der. 

Logo_farger_nettjordmor

Ofte stilte spørsmål

Hva er Nettjordmor?

Nettjordmor er en tjeneste for deg som ønsker digital jordmorveiledning uavhengig av hvor du befinner deg. Du kan få veiledning og hjelp til ting du lurer på som gravid, fødende eller i barsel. Det er selvfølgelig også helt lov å ta kontakt på vegne av partneren din, et familiemedlem eller venner.

Alle samtaler er på video, og det spiller ingen rolle hvor du er, så lenge du har tilgang til internett.

Hva kan jeg spørre om?

Vi jordmødre er vant til å få spørsmål om det meste, så du kan spørre om akkurat det du lurer på. Ingen spørsmål er rare, flaue, dumme, for små eller for store.

Alle samtaler mellom deg og jordmoren er helt konfidensielle. Det er viktig for oss at du som gravid føler seg sett og hørt. Det å snakke med en fagperson kan fjerne eventuelt stress både for deg og babyen. 

Vi anbefaler at du noterer ned ting du lurer på før du starten samtalen. 

Hva koster det?

Vi har en fast pris på 795,- inkl. mva per samtale. Samtalen varer i maksimalt i 25 min, og inntil dette kan du bruke så mye tid du ønsker.

Er samtalen trygg?

Ja, videosystemet vi bruker følger kravene til Norm. Se mer om Confrere sitt fokus på sikkerhet.

«Confrere er ende-til-ende-kryptert slik at ingen utenforstående kan se eller høre hva som skjer inne i samtalen. Pasientene identifiserer seg med BankID før de kommer inn i videosamtalen. Dermed oppfyller vi kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgssektoren

Er samtalen med jordmor konfidensiell?

Ja, i likhet med vanlige jordmortimer er samtalen mellom deg og vår jordmor helt konfidensielle. Jordmor hos oss er også underlagt taushetsplikt etter Helsepersonellovens bestemmelser.

Erstatter dette mine oppsatte jordmortimer fra kommunen?

Nei, vi er en privat tjeneste for deg som ønsker ekstra samtaler i tillegg til de timene du har krav på i det offentlige . 

Må jeg laste ned noe for å snakke med dere?

Nei, vi bruker en norsk tjeneste som heter Confrere for alle våre videosamtaler. Dette er en sikker tjeneste som ikke krever noen tekniske forkunnskaper. Du bruker kun nettleseren din som Google Chrome eller Safari for å bruke tjenesten. Alle samtaler fungerer like godt på mobil, tablet og desktop. 

Krever dere BankID?

Ja, for å være helt sikker på at alle samtaler er sikre og konfidensielle krever vi at du logger inn med BankID. Dette er samme praksis som fastleger og privatleger gjør ved videokonsultasjoner. 

Kan jeg ringe jordmødrene for kjappe spørsmål?

Per dags dato må alle samtaler med via Nettjordmor gjøre via video og bestilles på vanlig måte. Se neste ledig tid for å bestille en time