Kampanje: 25% rabatt på alle samtaler ut året 🎉

nettjordmor. logo

Trygg og tilgjengelig jordmorstøtte

Med Nettjordmor har du alltid en jordmor tilgjengelig – vår digitale veiledningstjeneste lar deg enkelt få hjelp og støtte uansett hvor du befinner deg.

 

Snakk med jordmor på video med Nettjordmor - raskt, enkelt og trygt!

Hvert år føder over 50 000 kvinner i Norge.

Selv om mange har gått gravide og født barn før deg, finnes det ingen andre som deg. Din livssituasjon, alder, bakgrunn og tanker gjør deg helt unik. Nettopp derfor er individuelle jordmorsamtaler et bedre alternativ enn å google.

I Nettjordmor brenner vi for å gjøre dyktige jordmødre tilgjengelige for alle. Helt uavhengig av ordinære åpningstider, helligdager eller hvor du bor. Tjenesten er digital, og har kort ventetid. Alt du trenger er BankID, mobiltelefon og internett.

Samtalene er konfidensielle og jordmødrene har taushetsplikt. Dette er en privat tjeneste, som ikke erstatter dine ordinære svangerskapskontroller. 

Nyfødt baby som sover

Om Nettjordmor.no

Nettjordmor eies av det norske selskapet Digital Jordmor AS.

Vi så et behov i markedet for bedre tilgang på fagpersoner i svangerskap, fødsel og barsel. Derfor skapte vi et digitalt tilbud som gjør jordmorveiledning tilgjengelig for alle. Helt uavhengig av hvor stort eller lite jordmortilbudet er der du befinner deg.

Målet er at færre googler seg frem til dårlige og generelle svar, og i stedet får rask og individuell veiledning av dyktige fagfolk.

Christine Wendelborg

Daglig leder

Portrett av Christine

Christine har jobbet med digital kommunikasjon i over 15 år. Hun er en erfaren fotograf, tekstforfatter som elsker å jobbe med digital kommunikasjon.

Hun har født to barn, og brenner for psykisk helse i svangerskap og barsel. 

Som datter av en jordmor (Aina), har hun vokst opp med å snakke om alt fra morkaker, hormoner og vannfødsler rundt middagsbordet. Å starte og drifte tjenesten Nettjordmor ble derfor et ganske naturlig steg videre i karrieren.

Christine har ansvaret for den daglige driften av Nettjordmor, merkevaren og markedsføring.

[email protected]

Aina Wendelborg

Jordmor og fagansvarlig

Portrett av Aina

Aina er primus motor, eksperten og selve kunnskapskilden i Digital Jordmor AS. Hun har over 30 års erfaring som jordmor, med bred erfaring fra både sykehusfødsler, hjemmefødsler og i transport. Hun jobber som jordmor i følgetjenesten i Helse Sør-Øst, og tilbyr jordmorveiledning her i Nettjordmor.

Aina har holdt utallige svangerskapskurs, som ikke bare er populære på grunn av hennes hjemmebakte søskenkrans. Hennes store lidenskap er å veilede gravide, fødende og barselkvinner.

De siste årene har hun opplevd et økt behov for veiledning på nett. Slik vokste idéen om Nettjordmor frem. 

[email protected]

Lasse Olsen

Produkteier

Mann med mørk skjorte ser i kamera

Lasse jobber som produkteier. Han har over 10 års erfaring med å ledet utviklingen av nettsider og digitale løsninger for en rekke norske og internasjonale firmaer og organisasjoner. 

Lasse har ikke født barn, og er egentlig ganske fornøyd med det. Da han ble pappa for tre år siden ble han introdusert for en helt ny verden. Han er ingen ekspert, men kan skilte med å ha lest flere bøker og vært på kurs om fødsel. Ikke minst har han vært med som sidekick på fødsel. Den gode veiledningen av gravide overlater han likevel til jordmødrene. 

I Nettjordmor er Lasse ansvarlig for nettsiden og de tekniske løsningene vi bruker.

[email protected]