Kampanje: 25% rabatt på alle samtaler ut året 🎉

nettjordmor. logo

Presse

Vi ønsker alltid å være delaktig i viktige kampsaker for helse og rettigheter for kvinner og partnere både innen svangerskap, fødsel og barsel. Vi prioriterer alltid å svare raskt på mail fra presse siden det ofte er korte frister. 

Presseinfo: [email protected]

Gravid mage under svangerskap. bilde

Menneskene bak Nettjordmor

Portrett av Christine

Christine Wendelborg

Daglig leder
[email protected]

 

Portrett av Aina

Aina Wendelborg

Jordmor og fagansvarlig
[email protected]

Mann med mørk skjorte ser i kamera

Lasse Olsen

Produkteier
[email protected]

Familiebedriftens fordeler

«– Det som er flaks, er at vi har hver vår ekspertise, sier Christine Wendelborg. Hun er daglig leder i Nettjordmor.no, en digital tjeneste for støtte og oppfølging av gravide og nybakte foreldre.»

Aina jobber med datteren og svigersønnen: – Forberedt på at det kan bli temperatur

«– Vi fant ut at vi var et drømmeteam med kompetansen og engasjementet vi satt på, sier Aina Wendelborg, som nylig har startet et firma med to av familiemedlemmene sine»

Familien har lansert et unikt tilbud for gravide – dette lurer mange på

«Er det lenge til neste svangerskapskontroll? Har det oppstått noe som gjør deg bekymret? Da kan du få gode råd på nettet av en erfaren jordmor. Aina Wendelborg mener gravide i Indre Østfold trenger det nå som helsestasjoner i kommunen samlokaliseres.»

Gravid kvinne som holder rundt magen sin med begge hender

Fødsler krever trygghet og tid

«Fødselsomsorgen skal styrkes, sier helseministeren. Det er nærmest for utrolig til å være sann. Jeg tillater meg inntil videre å være nøkternt avventende, og ørlite grann skeptisk.»

Fitnesmodell og nybakt mamma Emily Skye roses for ærligheten

«– Jeg synes det er positivt at Emily Skye som har så mange følgere, ikke har fokus på å komme raskest tilbake etter fødsel. Hun skriver og viser det jeg oppfatter som en høyst normal barselkropp, selv med det utgangspunktet hun har som fitnessutøver, sier jordmor Aina Wendelborg.»

Fødselsfotografen – episode 2: Føder i badekar med familie og venner til stede

«Tanmaya hadde planlagt hjemmefødselen i månedsvis og var klarert for å føde hjemme. Skuffelsen var derfor stor da hun gikk over termin og nærmet seg tidsfristen for å måtte føde på sykehus. Men i siste time, rett før de skulle dra til sykehuset, startet fødselen midt på stuegulvet.»

– Styrk og desentraliser fødselsomsorgen

«Fødselsomsorgen skal styrkes, sier helseministeren. Det er nærmest for utrolig til å være sant. Jeg tillater meg inntil videre å være nøkternt avventende og ørlite grann skeptisk, skriver Aina Wendelborg.»