Kampanje: 25% rabatt på alle samtaler ut året 🎉

nettjordmor. logo

Slik fungerer nettjordmor

Det skal være enkelt å snakke med jordmor om det du bekymrer deg for.  Det gjør det lettere for deg å få svar der du er, når du trenger det.

datovelger. skjermbilde

Steg 1

Velg dato og tidspunkt

Første steg er å gå på «Bestill time» å velge en dato og tidspunkt som passer deg. Du kan tidligst bestille én time før timen og inntil 2 uker fremover. 

Steg 2

Skriv hvem du er

Fyll ut informasjonen om deg. Hvis du vil kan du også skrive en kort melding til jordmor om hva du ønsker å snakke om. Dette er helt frivillig, men da vil jordmor være mer forberedt før timen deres. 

Skjema for bestilling. skjermbilde
betalingskort. skjermbilde

Steg 3

Betal for samtalen

Nå er du straks ferdig. Det eneste du trenger nå er å betale for timen, som har fastpris på 795,- for 25 min. Din kortinformasjon er helt sikker og konfidensiell gjennom Stripe

Steg 4

Voilá!

Du er nå klar for jordmorsamtale! Det kommer både en SMS og e-post med bekreftelse. I e-posten vil du også få linken du bruker for videosamtalen med jordmor. 

bilde av tekstmelding. skjermbilde

Start samtalen:

Etter du har bestilt tid med jordmor og tiden har kommet for å ha samtalen er det egentlig bare to ting du trenger å gjøre: 

  1. Åpne linken i mailen
  2. Gå gjennom stegene du får opp
Samtale med nettjordmor via confrere. bilde

1. Sett opp samtalen

Når tiden har kommet for samtale trykker du bare på linken som du har fått i mailen. Du blir da spurt om å skru på kamera og mikrofon. Dette fungerer like bra på mobil som laptop.

samtale med jordmor aina wendelborg. bilde

2. Snakk om det du ønsker

Når du er klar, får jordmor beskjed i sitt system og starter samtalen med deg. Det fungerer ganske likt som samtaler du sikkert har hatt over video, så da kan du enkelt fokusere på det du ønsker å snakke om. 

Jordmor og fagansvarlig

Vår jordmor

Aina har over 30 års erfaring som jordmor, med bred erfaring fra både sykehusfødsler, hjemmefødsler og i transport.

Aina Wendelborg. bilde

Klar for å bestille en samtale?

Finn en tid som passer deg ved å gå inn på bestillinger. Hvis du lurer på noe kan du alltid sende mail til [email protected]